Sabri Fejzullahu dhe Heki publikojnë këngën e re “Dy zemra”

Sabri Fejzullahu dhe Heki publikojnë këngën e re “Dy zemra”

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Sabri Fejzullahu, sot ka publikuar këngën e re.

“Dy zemra” mban titullin ky projekt, të cilin e ka sjell në bashkëpunim me artistin e ri të quajtur, Heki.