Flasin familjarët e gjakovarit që kërcënoi me hedhje të xhamisë në erë

Flasin familjarët e gjakovarit që kërcënoi me hedhje të xhamisë në erë

Policia e prangosi e më pas e liroi një banor të Gjakovës që kërcënoi me hedhje në ajër të xhamisë që kishte afërt.

Më pas doli se ai këtë e bërë nga mllefi se nga punimet në objektit fetar u mbyll rrjeti i kanalizimit dhe nga reshjet e fundit u përmbytën disa shtëpi të familjareve të tij, njofton Klan Kosova.