Disa thënie motivuese që t’i arrini gjërat të cilat i doni

Këtu janë disa  thënie motivuese për ju që më në fund të ndërmerrni veprime dhe të filloni:

Nuk mund të presësh rezultate të ndryshme nëse vazhdon të veprosh dhe të reagosh në të njëjtën mënyrë.

Tani për tani, dikush shumë më pak i kualifikuar se ju është duke jetuar ëndrrën tuaj … të gjitha sepse ata nuk kanë folur vetëm për këtë … ata morën veprime.

Ju kurrë nuk mund të dini se cilat rezultate vijnë nga veprimi juaj. Por nëse nuk bëni asgjë, nuk do të ketë rezultate.

Ju shikoni, në jetë, shumë njerëz e dinë se çfarë duhet të bëjnë, por pak njerëz bëjnë atë që dinë. Njohja nuk mjafton! Duhet të veproni.

Edhe nëse bie me fytyrë, ju jeni ende duke ecur përpara.

Ju mund të vonoheni, por koha nuk do të zgjasë.

Rritja kërkon rrezik. Rreziku kërkon besim. Besimi kërkon veprim.

Një ëndërr e shkruar me një datë bëhet me një qëllim. Qëllimi i ndarë në hapa bëhet një plan. Një plan i mbështetur nga veprimi i bën ëndrrat tuaja të bëhen të vërteta.

Ndonjëherë, nëse doni të shihni një ndryshim për të mirë, ju duhet ti merrni gjërat në duart tuaja.

I pavendosuri është dështim në maskim. Ju nuk mund të arrini sukses nëse nuk merrni masa. Është më mirë të mësosh përmes gabimeve sesa të bësh asgjë dhe të garantoj dështimin.

Sa më gjatë që nuk jeni duke ndërmarrë veprime, aq më shumë para po humbni.

Një vit nga tani, ju do të dëshironi që ju të kishit filluar sot.